Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Süper Lig ekibi Galatasaray'da geleceği en çok merak edilen oyunculardan biri Radamel Falcao...

Sakatlıktan döndükten sonra attığı gollerle Sarı Kırmızılı takıma kritik galibiyetler getiren Kolombiyalı golcü son 2 haftadır suskun.

Sivasspor maçında attığı 2 golle galibiyetin mimarı olan Falcao, Kayserispor maçında da fileleri sarsmayı başarmıştı.

Rizespor ve Hatayspor maçında suskun kalan deneyimli golcünün sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı iddia ediliyor. Falcao, kendini zorlayıp risk alması nedeniyle takımını pek çok maçta yalnız bıraktı.

Kolombiyalı, sakalık kaynaklı geçen sezon 21, bu sezon ise 19 maç kaçırırken, tecrübeli futbolcu buna rağmen forma giydiği 35 resmi maçta 19 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray forması giyen Marcelo Saracchi, Arjantin basınına verdiği röportajda takım arkadaşı Radamel Falcao'nun yeni adresi hakkında ipuçları verdi.

Kariyerinde bir dönem River Plate forması giymiş olan 22 yaşındaki oyuncu, Kolombiyalı yıldız Falcao ile Arjantin günleri üzerine sohbet ettiklerini anlattı ve Kolombiyalı golcünün eski takımı hala yakından takip ettiğini söyledi.

Aynı röportajda, sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Radamel Falcao'nun Sarı Kırmızılı takımdaki geleceği ve potansiyel yeni adresi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Saracchi, deneyimli golcünün kariyerine River Plate'de değil MLS'de devam edebileceğinin sinyallerini verdi.

Başarılı sol bek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Radamel Falcao'nun futbol oynamak için Arjantin'e döneceğini sanmıyorum. Bana sorarsanız MLS'e gitmeye daha yakın"

Öte yandan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun ismi, ara transfer döneminde, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS Ligi takımlarından Inter Miami ile ismi ciddi şekilde anılmış ancak söz konusu transfer resmiyete kavuşmamıştı.

Kaynak: Fotomaç