Takım kaptanı Selçuk İnan, dün yapılan idmandaki tavırlarıyla dikkat çekti. Yıldız futbolcu antrenmana geç katılırken, başkan Dursun Özbek'le de tokalaşmadı. Selçuk, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu saha ortasında futbolcuları ile Atletico Madrid maçına yönelik olarak mini bir toplantı yaparken, yeşil çimlere ayak bastı.

Selçuk İnan'ın antrenmana neden geç katıldığı merak konusu olurken, sonrasında kulüp görevlileri basın mensuplarına açıklama yaptı. Aslan'ın kaptanının, tesislerdeki sağlık merkezinde masaj yaptırdığı için antrenmanın başına yetişemediği ifade edildi.

Bilindiği üzere Selçuk İnan, Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart görüp oyundan atıldıktan sonra kendisi ve Lukas Podolski hakkında çok ciddi bir iddiayla gündeme gelmişti. Televizyoncu Serhat Ulueren, Telegol programında, Selçuk ile Lukas Podolski'nin tesislerdeki yemekhanede kavganın eşiğinden döndüğünü ileri sürmüş ve bu iddianın ismi kendisinde saklı olan bir Galatasaraylı yönetici tarafından doğrulandığını ifade etmişti.

Bu iddia sonrası Galatasaray'ın resmi internet sitesinden sabah saatlerinde uzunca bir açıklama yapılmış ve ileri sürülen olayın gerçekleşmediği savunulmuştu. Olayın bir iftira olduğu açıklanmış, kanuni yollara başvurulacağı duyurulmuştu.

(Fanatik)