Fransa'nın Nantes takımında istediği şansı bulamayan İzlandalı forvetin Sarı-Kırmızılı ekibe haber yolladığı öğrenilirken son kararı Mustafa Denizli verecek.

Galatasaray, forvet transferi için arayışlarını sürdürüyor.

Bugün gazetesinin haberine göre sezon başında Hamza Hamzaoğlu'nun da istediği Kolbeinn Sigthorsson, yeniden sarı-kırmızılı ekibin gündemine geldi.

Yaz aylarında Fransa'nın Nantes takımı ile sözleşme imzalayan Sigthorsson, beklediği ölçüde şans bulamadığı için ayrılmaya karar verdi. İzlandalı golcü, Galatasaray'dan gelebilecek bir teklifi ise düşünmeden kabul edecek.

Konuyla ilgili olarak Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile görüştüğü öğrenilen Kolbeinn Sigthorsson'un Türkiye temsilcisi Hasan Çolakoğlu, "Önce bir değerlendirme yapmalıyız. Sonrasında kararımızı vereceğiz" yanıtını aldı.

İzlandalı futbolcunun Galatasaray'a gelmek istediğini belirten Çolakoğlu, "Sezon sonuna kadar kiralık olarak da gelebilir. Satın alma opsiyonu Galatasaray’da olur. Nantes’la bu konuda anlaştık. Karar Mustafa Denizli’nin. Kendisiyle görüştük. İsterlerse bu transfer olur” dedi.

İzlanda Milli Takımı'nın formasını 35 kez giyen Sigthorsson'un 18 golü bulunuyor. Sigthorsson bu sezon Fransa Ligi'nde (Ligue 1) 16 maça çıkarken 2 gol attı.