Bordo Mavililer  sezon başında Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'tan kiralanan Alexander Sörloth, performansıyla Süper Lig'e damga vurdu.

20. haftası geride kalan ligde 16 gole ulaşan Sörloth, takım oyununa yaptığı katkı ile de dikkat çekiyor. Trabzonspor'un 2 yıllığına kiraladığı Norveçli golcünün satın alma bedeli ise 6 milyon Euro. Sörloth'un 2 sezon önce ise Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Bordo Mavililer'de gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Alexander Sörloth ile ilgili flaş bir detay ortaya çıktı.

Crystal Palace'tan 2 sezonluğuna kiralanan Sörloth'un, satın alma bedeli de 6 milyon Euro olarak dikkat çekiyor. Trabzonspor'un Norveçli yıldızın bonservisini almasına kesin gözüyle bakılırken, Sörloth'un yüksek bonservis bedellerine satılabileceği de konuşuluyor.

Sörloth Galatasaray'ın Kapısından Döndü!

Norveçli golcünün iki sezon önce Sarı Kırmızılıla'ra önerildiği ortaya çıktı. Galatasaray'ın eski yıldızı Johan Elmander, Galatasaray için oyuncu izliyordu. İsveçlinin 2 sezon önce Galatasaray'a önerdiği ismin Alexander Sörloth olduğu ortaya çıktı.

Ancak o dönem maddi sıkıntılar yaşadığı belirtilen Galatasaray'ın transferi gerçekleştiremediği iddia edildi.

Kaynak : Superhaber.tv