Sarı-kırmızılılar tarihinin en kritik dönemlerinden birine girmiş durumda. Ligde ezeli rakiplerinin çok gerisinde kalan Galatasaray kupada ve Avrupa'da ise yoluna devam ediyor. Ancak 3 kulvarda birden zorlu maçlar oynayacak. Şubat ayı boyunca tam 7 maça çıkacak olan sarı-kırmızılılar 4 kez deplasman yapacak. Bunlardan 1'inde Lazio karşılaşması için Roma'ya uçacak. Aslan, bu ay içerisinde ligde Konya ve Trabzonspor'la TT Arena'da oynayacak. Mersin İdman Yurdu ve Gaziantepspor maçları için ise deplasmana gidecek.

UEFA ile masaya oturacak
Galatasaray'ın hedefe en yakın olduğu kulvar Türkiye Kupası... Geçen sezon müzesine götürdüğü kupaya bu sene büyük ihtiyaç duyan Cimbom yine Şubat ayı içinde Akhisar'la turun ilk ayağını deplasmanda oynayacak. Bunun haricinde Aslan'ın Avrupa Ligi'ndeki Lazio maçları da Şubat ayı içinde olacak. Ayrıca Galatasaray, 29 çeken bu Şubat'ta 2 kez UEFA ile masaya oturacak. Avrupa'dan men tehlikesiyle karşı karşıya kalan Aslan 12 Şubat'ta savunma sunacak, 23'ünde dosyası karara bağlanacak. Cimbom zorlu Şubat ayında hem sahada hem masada büyük bir mücadele verecek.

Yollara düşecek
Galatasaray'ın zorlu Şubat ayındaki fikstüründe 7 maçı bulunuyor. Bunlardan 4'ü deplasman. Cimbom kupadaki Akhisar Belediye, ligdeki Mersin İY, Avrupa Ligi'ndeki Lazio ve yine ligdeki Gaziantepspor karşılaşmaları için tam 6206 kilometre yol yapacak.

9 Şubat AKHİSAR - 492 km
13 Şubat MERSİN - 1268 km
25 Şubat ROMA - 2750 km
28 Şubat G.ANTEP - 1696 km

TOPLAM: 6206 km