2016-17 sezonu için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Doğu Alt tribününde özel olarak hazırlanan GSStore Çocuk Tribünü oluşturduğu açıklandı.

'GSStore Çocuk Tribünü Aslan Parçalarını bekliyor' sloganıyla yapılan açıklamada, çocuk taraftarların 2016-17 sezonunda kendilerine ait özel tribünde ağırlanacakları, karşılaşma öncesi ve sonrası kendilerine ayrılan eğitim ve eğlence alanlarında hoşça vakit geçirecekleri vurgulandı. Çocuk taraftarların özel yemek menüleriyle ve ikramlarla tribünde ağırlanacakları, aktiviteler ve hediyelerle keyifli vakit geçirecekleri de belirtildi.

15 Temmuz'dan itibaren satışa çıkacak olan 999 TL değerindeki pakette, kombine bileti, tribün montu, atkı, bere, t-shirt ve bayrak olacağı belirtildi.

GSStore Çocuk Tribünü'nden yararlanmak isteyenlere yönelik uyarılarda ise şunlara dikkat çekildi:

"GSStore Çocuk Tribünü kombinesi 8-14 yaş aralığındaki taraftarlarımız için geçerlidir. Ebeveynler en az 1 çocukla aynı fiyat üzerinden kombine kart alımı yapabilirler. 8-14 yaş aralığındaki taraftarımız için temin edilen kombine kart, sadece elektronik kartı olan yine aynı yaş grubu bir başka çocuk taraftarımıza maçlık olmak koşuluyla devredilebilir. GSStore Çocuk Tribünü şartlarıyla kombine alan ebeveyn, maçlara 8-14 yaş aralığındaki GSStore Çocuk Tribünü kombinesi sahibi bir çocukla gelmek zorundadır. Özel Tribün Seti olarak hediye edilecek paket sadece 8-14 yaş aralığındaki taraftarlarımıza verilecektir. Kombine satışları GSStore İstanbul mağazaları ve üzerinden yapılacaktır. GSStore Çocuk Tribünü ile ilgili tüm detaylar kombine alımı sırasında verilecek taahhütnamede belirtilmiştir."