Galatasaray yöneticisi Cüneyt Tanman transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Tanman, sarı-kırmızılı kulübün gündemindeki Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar'ın menajeriyle sorun yaşadıklarını söyledi. İstenen ücretlerin çok yüksek olduğunu ifade eden Tanman, "Huntelaar'in menajeri ile ilgili maddi pürüzler var. Fiyatlar biraz makul olmalı. Alternatifler için çalışmalarimiz sürüyor" dedi.

Cüneyt Tanman, Lokomotiv Moskova forması giyen Oumar Niasse'ın transferiyle ilgili kesinleşmiş bir durum olmadığını da sözlerine ekledi. Tanman bunun yanı sıra Troyes takımında top koşturan Fransız sol bek Lionel Carole'ün ilk kampın sonuna doğru ya da ikinci kampın başında takıma katılmasını beklediklerini söyledi.

“MELO’NUN KAMPA KATILMASINI BEKLİYORUZ”

Galatasaray'ın gündemindeki bir başka konu ise Melo'nun takımdaki geleceği... Brezilyalı futbolcu için teklif almadıklarını ifade eden Tanman, "Melo'nun 10 Temmuz'da kampa katilmasini bekliyoruz. Melo bizim oyuncumuz. Şu an için gelen resmi bir teklif yok" diye konuştu. Tanman, Melo'nun yerine ismi geçen Boateng'in de gündemlerinde olmadığını belirtti.

Bruma'nın kiralanacağını dile getiren Cüneyt Tanman, Portekizli futbolcuyu Real Sociedad ve Sporting Lizbon'un istediğini, önceliğin de sözleşmesinden dolayı Lizbon'da olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin yaptığı önemli transferlerin hatırlatılması üzerine Tanman, "Bizi ilgilendiren bir durum değil. Geçen sezonlarda çok transfer, karşılaştığımız bir konu. Çok oyuncu alıp vermek istikrarsızlığı da beraberinde getiriyor" şeklinde konuştu.

"SNEIJDER VE PODOLSKI'DEN DAHA İYİSİ VAR MI?"

Tanman, "Podolski'den daha iyi bir transfer gelecek mi?" şeklindeki bir soru üzerine "Sneijder ve Podolski'den daha iyisi var mı? Onların üstü Ronaldo ve Messi" dedi.

İsviçreli Blerim Dzemaili'nin takımdan ayrılabileceğini belirten sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, kalması durumunda farklı bir Dzemaili izleyebileceklerini sözlerine ekledi. 



*Ntv Spor