Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında İspanyol devi Atletico Madrid'i konuk eden Galatasaray beklediği tribün gelirini elde edemedi.

Taraftarların beklediği transferler yapılmazken, bilet fiyatları da 150 TL ile 800 TL arasında değişince Arena'da büyük boşluklar görüldü.

Devler Ligi'nde 52 bin kişilik tribünlere oynama alışkanlığı bulunan Galatasaray'ın Atletico maçına gelen seyirci sayısı merak edilirken yaklaşık 35 bin taraftarın maça geldiği öğrenildi. Ayrıca, 30 kadar Atletico Madrid taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.

Medya mensuplarının ilgisi yüksek oldu. Karşılaşmayı, muhabir, foto muhabiri, radyo yayıncısı ve yazar olarak toplam 272 kişinin takip ettiği açıklanırken, bunun 36'sının ise yabancı olduğu aktarıldı.

Karşılaşmayı İspanya'dan 28, Fransa'dan 4, Çin ve Kazakistan'dan da 2'şer basın mensubunun takip ettiği bildirildi.

TWITTER'DAN ATLETICO MAÇI TEPKİLERİ

*Cebinde ki son parayla Galatasaray maçına bilet alan taraftarı , sesi kısılana kadar destek veren taraftarı üzmeye hakkın yok !!

*Taraftara gelince 150 tl forma al, 300 500tl bilet al kombine al, futbola gelince denge!

*Dursun Özbek Ve Hamza Hoca Hakkında 1 Tane Protesto Tezahürat Yok Bilet İçin GALATASARAY Ruhunu Satanlar Yine Stadı Doldurmuş @ultrAslan

*Galatasaray - Atl. Madrid maçının en düşük bilet fiyatı 200 TL. Bravo yönetim!

*Asgari ücretin 1000 lira oldugu ülkede en ucuz bilet fiyatını 140 lira yapan zihniyet de kahrolsun

*Benfica-Galatasaray maçı biletleri 11-25€ aralığında değişirken, Galatasaray-Atletico Madrid bilet fiyatları 45-250€ arasında değişiyor.

*Transfer yok. Tercihler yanlış. Oyuncular küstürülüyor. Sonra'da biz dengeleri bozmak istemiyoruz