Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, West Ham'ın istediği Burak Yılmaz ve PSG'nin gündeminde olan Telles'le ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Takımdan kimsenin gitmesini istemediğini söyleyen Hamzaoğlu, "Burak Yılmaz veya bir başkasının gitmesini istemiyorum. Telles'e birkaç teklif vardı. Biz kadromuzu şekillendirdik. Sadece birkaç takviye daha yapacağız." diye konuştu.

"Biz Burak'tan memnun olmasak aramızda tutmayız. Fakat daha fazlasını istediğimiz için zaman zaman böyle oluyor." diyen Hamzaoğlu "Burak'la bugün konuştuk, kendisine güvendiğimizi, daha fazlasını vermesi gerektiğini söyledik." dedi.

Beşiktaşlı Cenk Gönen'i transfer etmek üzere olduklarını açıklayan Hamzaoğlu "Cenk Gönen transferi büyük oranda tamamlandı. Ufak tefek şeyler var. Bitecek gibi duruyor." ifadelerini kullandı.

Hamza Hamzaoğlu, takımı eleştirenlere tepki gösterirken "Osmanlı maçında kötü mağlubiyet oldu ama sahada kazanma adına her şeyi yaptık. Bir bardak suda fırtınalar koparılmaya çalışılıyor. Burak'ı çıkarıyoruz, bir başkasını çıkarıyoruz olay oluyor." şeklinde konuştu.

Son olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakiperlini yorumlayan Hamza Hamzaoğul "Kurada hangi takımlarla eşleşeceğimizi bilemeyiz. Fakat kim olursa olsun hedefimiz gruptan çıkmak, başaracağız. Biz Galatasaray'ız, her takıma karşı çıkar oynarız." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.