Eklem kapsülündeki ödem ve ağrı nedeniyle Galatasaray Sağlık Kurulu’nun en az 2-3 hafta dinlendirme kararı aldığı Tolga Ciğerci çarşamba günü Almanya’ya gitmişti. Dört yıl önce ameliyat olduğu klinikte de muayene edilmesi adına Tolga’nın Münih’e gitmesine onay veren sarı kırmızılılara Almanya’dan yazılı rapor dün geldi. Alman doktorlar raporda “Doğru ve yerinde bir teşhise imza atmışsınız. İyi ki futbolcunun dinlenmesine karar kılmışsınız” görüşünde bulundu.

3 AY SAHALARDAN UZAK KALABİLİRDİ

Rapora göre Tolga'nın oynamaya devam etmesi halinde 3 ay sahalardan uzak kalma riski bulunduğunu belirten Alman doktorlar, Galatasaray Sağlık Kurulu'nun doğru bir karara imza attıklarını aksi takdirde hastalığın kronikleşme riskinin de bulunduğu belirtildi..

FENERBAHÇE DERBİSİNE YETİŞTİRİLECEK

Galatasaray Teknik heyeti ile sağlık kurulunun şimdiki hedefi, ilk 6 haftada 5 gol atan Tolga’yı Fenerbahçe derbisine yüzde 100 şekilde hazır hale getirmek. Başarılı oyuncu 1 hafta boyunca tamamen duracak ve dinlenecek. Bu süre zarfında Tolga’ya ilaç tedavisi uygulanacak daha sonra özel egzersiz programı uygulamaya başlayacak.

MİLLİ TAKIMA GÖNDERİLMEYECEK

Ayrıca G.Saray, A Milli Takıma sağlık durumu hakkında ayrıntılı bir yazı göndererek Tolga Ciğerci'nin kadroya alınmaması için affını istedi..