Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park'ta oynanacak maç saat 19.00'da ilk düdük ile başlayacak. Müsabakada hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları yönetecek.

Ligde geride kalan 14 haftada 1 haftayı bay geçen sarı-kırmızılı ekip, 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Ligde 26 puan toplayan Fatih Terim'in öğrencileri, birer maçı fazla olan lider Aytemiz Alanyaspor'un 1 puan ile gerisinde, üçüncü Fenerbahçe'nin ise averajla önünde 2. sırada bulunuyor.

Yeni çalıştırıcısı Abdullah Avcı yönetiminde çıkışa geçen bordo-mavili takım ise ligde beşer galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşadı. Haftaya 20 puanla giren Karadeniz temsilcisi, Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor'un averajla gerisinde 9. sırada yer aldı.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Fousseni Diabate, Bilal Başacıkoğlu ve Stiven Plaza dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte ise 4 futbolcu Trabzonspor'a karşı forma  terletemeyecek.

Sakatlığı bulunan ve bir süredir takımdan ayrı çalışan Hollandalı deneyimli oyuncu Ryan Babel'in yanı sıra koronavirüsle ilgili izolasyon, tedavi ve takip süreci devam eden iki futbolcu da kadroda yer almayacak. Bu iki futbolcudan birinin golcü oyuncu Mbaye Diagne olduğu öne sürülüyor.

Tedavisine devam edilen Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Etebo da görev alamayacak.

Galatasaray'da uzun süreli yaşadığı sakatlıklarla tartışılan Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao, teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda Trabzonspor müsabakasında forma giyebilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Trabzonspor:  Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Flavio, Baker, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Galatasaray:  Okan, Elabdellaoui, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Arda, Feghouli, Emre Kılınç, Falcao

Kaynak: Goal.com