Galatasaray, son olarak Süper Lig'in 11. haftasında evinde Hatayspor ile karşı karşıya gelmiş ve mücadelden 3-0'lık üstünlükle ayrılmıştı..

Yükselen form grafiği ile beraber Cimbom, saha içindeki problemleri çözerken bu kez hedefini transfere çevirmişti..

Aktarılan bilgilere göre ara transfer döneminde Belhanda ve Falcao ile yollarını ayırmayı hedefleyen sarı kırmızılıların, orta sahaya güçlü bir figürü monte etmek istediği dile getirilmişti..

Bu ismin Fransa Milli Takım forması da giyen 27 yaşındaki Real Betisli Nabil Fekir olduğu ifade edilirken, Cimbom'un yıldız futbolcu işin girişimlere başladığı kaydedildimişti..

İTALYAN DEVİ DE DEVREDE
Aktarılan bilgilere göre Galatasaray ile beraber yıldız oyuncu Fekir'in talipleri gün geçtikçe artmaya başladı. Milli Takımımızın yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği İtalya ekibi Milan'ın, Fekir için resmen devrede olduğu dile getirildi..

Sezon sonunda Milan ile sözleşmesi sona erecek Hakan'ın yıllık yüksek maaş talebinde bulunması Serie A ekibi Milan'ı arayışa iterken, Hakan yerine gelecek 10 numara için en ciddi adaylardan birinin de Fekir olduğu kaydedildi..

Öte yandan Real Betis kulübünün, Fekir'in satışına sıcak baktığı ve 30-35 milyon euro arası bir bonservis rakamına oyuncusunu göndermeye onay vereceği aktarıldı.

G.SARAY'IN İŞİ ZOR
Öte yandan Galatasaray da Rademel Falcao ile yollarını ayırmasının ardından yıllık 5 milyon euroluk boşluğun bir kısmını Fekir için kullanmayı planladığı kaydedildi..

Yıldız oyuncu Nabil Fekir'in, Galatasaray'a sıcak baktığı ancak Betis, oyuncusundan para kazanmak istediği için bu öneriye yanaşmayacağı iddia edildi..

Kaynak: Fotomaç