Galatasaray yönetimi, Borussia Mönchengladbach'ı örnek aldı. Sarı kırmızılılar, 12 Haziran'da başlaması hedeflenen Süper Lig'de koronavirüs tedbirleri sebebiyle seyircisiz oynanacak maçlarda stadyumda taraftar atmosferi yaratmak istiyor.

Sarı kırmızılı kulüp, bu nedenle "Sensiz Olmaz Galatasaray" ismiyle bir kampanya başlattı.

Bu kampanyaya katılacak taraftarların baskılı fotoğrafları, Türk Telekom Stadı'nda oynanacak son 3 iç saha maçında tribünlere konulacak.

Yönetim, bu şekilde hem futbolcuları motive etmeyi hem de gelir sağlamayı hedefliyor. Bu uygulamanın aynısını Almanya'da Borussia Mönchengladbach Kulübü de hayata geçirmişti.

Üç iç saha maçı için geçerli olacak "maket taraftar" uygulamasında kombine sahibi olanlar 123 Türk Lirası, diğer taraftarlar ise 149 Türk Lirası ücret ödeyerek, maket şeklinde stadyumda yer alabilecek. 

Kampanyada taraftarlar dilerlerse aileleri, arkadaşları ve sevdikleriyle tribünde yan yana yer alma fırsatına da sahip olacak.

Taraftarlar tribünlerdeki baskılı fotoğraflarını maç günü "www.sensizolmazgs.com" adresinden blok numarasını seçerek görebilecek.

Kaynak: TRT SPOR