Gelecek sezon kontratı bitecek olan Bruma'yı bir türlü ikna edemeyen Galatasaray, genç yıldızını satmaya karar verdi. Özellikle İngiliz ekiplerinin radarında olan Bruma'nın fiyatını 15 milyon euro olarak belirleyen yönetim, Portekizlinin yerine alacağı ismi de buldu. O isim, Manchester City ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan İspanyol yıldız Jesus Navas...
Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Igor Tudor'dan da onayı aldı ve oyuncu için girişimlere bu hafta içinde başlayacak.

SOL ARTIK GARRY'NİN
Kadrosunda bulunan Yasin Öztekin, Garry Rodrigues ve Bruma'nın sol kanat oyuncusu olması Igor Tudor'un bu transfere izin vermesindeki en büyük etken oldu... Sarı-kırmızılılar'da sağ kanat orijinli bir tek Sinan Gümüş bulunuyor. Bruma'nın satılmasıyla birlikte Tudor'un PAOK'ta solda oynattığı ve daha çok verim aldığı Garry seneye bu bölgeye geçecek. Sağ kanat gelecek sezon Jesus Navas'a emanet edilecek. İspanyol süper starın bonservisinin olmaması ise en büyük artı.

LAKABI YER UÇAĞI
Manchester City'de Pep Guardiola ile anlaşamayan ve yeteri kadar süre bulamayan Navas, sözleşmesini yenilemeyeceğini duyurmuş ve İngiliz ekibinden ayrılmak istediğini belirtmişti. Müthiş hızıyla rakip savunmaların korkulu rüyası olan İspanyol yıldız için tek sorun eski takımı olan Sevilla'nın da futbolcuyu istemesi... Ancak Galatasaray'ın 31 yaşındaki yer uçağının aklını çelmek için iyi bir teklif hazırladığı ve bu miktarın bonuslarla birlikte yıllık 5 milyon euroyu bulacağı iddia edildi.

Güneş