Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"Podolski'yi göremeyince..."
UEFA, kendisine bağlı bütün kulüpleri disipline etmek istiyor. Bu disiplin sadece mali disiplin de değil. Antrenmanlardan maçlara kadar her şeyi kontrol ediyorlar. Podolski'nin izinli olduğu bir gün UEFA yetkilisi, onu göremeyince 'Nerede' diye sordu. Evine kadar birçok dertayı öğrenmek istedi.

"UEFA, Galatasaray'ı önemsiyor çünkü..."
Biz 2014 yılında UEFA'yla bir protokol imzaladık. Şunu da söyleyeyim UEFA neden Galatasaray'ı önemsiyor? Çünkü Galatasaray, Türkiye'nin Avrupa'da en başarılı kulübüdür.

2014 yılında finansal veriler çok iç açıcı gözükmüyordu 'Bunu bir disiplin altına alalım' dediler. Bir protokol imzalandı.

"Karar 2016'da"
UEFA'ya rapor hazırladık ve yeni kaynaklarımızı anlattık. Bir rapor hazılanacak. Aralık ayında da bir hakemler kurulu bu raporlara ve bizim savunmamıza göre 2016 yılında bir karar alınacak.

Seyrantepe'ye spor salonu!
TT Arena'nın yanına basketbol ve voleybol salonu yapmak istiyoruz. O arazi Spor Bakalığı'nın... Ankara'ya gittik, bakanla konuştuk. Onlar da olumlu baktılar.

İnşallah en kısa sürede bu salonların da inşaatına başlayacağız. Bu halatın ucundan beraber tutalım. ben ve yönetim kurulu sizden bu desteği bekliyoruz. Bu destek bir an önce gelirse bizler de başarıya o kadar çabuk ulaşırız.

Fanatik