Yıllarca transferi beklendi... Taraftarların Fatih Terim döneminden bu yana İbrahimovic’i saymazsak, en çok istediği oyuncuların başında geldi...

Yazın biraz da taraftar baskısıyla transfer edildiğinde, Arsenal ve kiralık gittiği Inter’deki kayıp sezonları nedeniyle
performansı konusunda soru işaretleri vardı. Ancak muhteşem bir performans gösterip “üstün Alman teknolojisi” olduğunu gösterdi.

G.Saray, Şampiyonlar Ligi’nde UEFA Kupası’nda devam ettiyse, zirve yarışına erkenden havlu atmadıysa, bunu sağlayan başlıca isim Podolski’ydi... Poldi dün Akhisar önünde ikinci golü atarken, Umut Bulut’un golünün de asistini yaparak galibiyette ‘Aslan payı’nı aldı.

SON 6 MAÇTA 4 GOL 4 ASİST
Süper Lig’de toplam 16 maçta gol sayısını 8’e çıkaran Panzer, asist sayısında da 4’e ulaştı. Podolski, Şampiyonlar Ligi’nde de Benfica’ya karşı birer kez ağları sarsmıştı. Ligde performansı giderek yükselen Panzer, son 6 maçta 4 gol atıp 4 de asist yaparak müthiş bir istatistiğe ulaştı. Maçtan sonra tebriklerin çoğunu Podolski topladı. Lukas, “Benim için güzel maçtı. Bir gol atıp asist yaptım” ifadesini kullandı.