Galatasaray' da Semih Kaya için flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon çok kötü bir performans çizen Sarı-Kırmızılı oyuncu bu nedenle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Galatasaray'da beklenen çizgiyi bir türlü yakalayamayan Semih Kaya'nın kötü gidişinin arkasında menajerinin bir Avrupa kulübüyle anlaşmasının yattığı öne sürüldü.

YA İTALYA YA İNGİLTERE

Yıldız oyuncunun menajerinin anlaştığı kulübün kim olduğu bilinmezken çeşitli iddialar ortaya atıldı. Semih'i İtalyan ekibi Inter dışında İngiltere'den birkaç kulübün istemesi nedeniyle yıldız oyuncunun sezon sonunda İtalya ya da İngiltere'ye gideceği iddialar arasında.

"GALATASARAY'DAN AYRILACAK"

Semih Kaya'nın sezon sonu için imzayı şimdiden attığı öne sürülürken bu nedenle maçlara yeterince motive olamadığı görüşü ortaya atıldı. Semih'in menajerinin anlaştıkları kulübü sır gibi sakladığı ve yakın çevresine, "Semih sezon sonunda takımdan kesinlikle ayrılacak. Kendisi Avrupa'dan bir takımla anlaştı" dediği öne sürüldü.

HAMZAOĞLU SEMİH'TEN MEMNUN DEĞİL

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Semih Kaya'nın sezon başından beri gösterdiği performanstan hiç memnun olmadığı ve kendisiyle yaptığı görüşmede, "Bu sezon senden bekleneni bulamadım. Bir an önce toparlanmanı bekliyorum. Yoksa bu futbolla oynaman zor. Senin gibi yetenekli bir oyuncu böyle olmamalı" dediği ortaya çıktı. Ancak yapılan uyarılara rağmen Semih'in bekleneni bir türlü verememesi hakkındaki iddiaları güçlendirdi.