Okan Buruk'un teknik direktörlüğe getirildiği Galatasaray'da transfer çalışmaları Abdülkerim Bardakcı ile başlamıştı. Konyaspor'un stoperine imza attıran sarı kırmızılılar orta sahayı da güçlendirmek için kolları sıvadı. Geçen sezon beklenen katkıyı alamadığı mevkiye takviye yapmak isteyen Aslan, Fenerbahçe'nin de bir süredir listesinde olan ve Jorge Jesus kozu ile ikna etmeye çalıştığı William Carvalho için Real Betis'e teklif yaptı.

Yine karşı karşıyalar

Beşiktaş'ın elinden Kazımcan Karataş'ı, Fenerbahçe'nin elinden ise Abdülkerim Bardakcı'yı kapan Galatasaray, sarı-lacivertlilere bir transfer çalımı daha atmaya hazırlanıyor. Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer listesinde bulunan Real Betisli William Carvalho'yu transfer listesine ekledi.


william carvalho real betis



Teklif daha iyi

Sarı-kırmızılılar, Jorge Jesus'un ısrarla takımda görmek istediği 30 yaşındaki oyuncu için devreye girdi. Galatasaray'ın Real Betis'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan William Carvalho için La Liga temsilcisine Fenerbahçe'den daha iyi bir transfer teklifi sunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, William Carvalho'yu transfer etmesi halinde ezeli rakibine bir gol daha atmış olacak.


9 gole katkısı var

Jorge Jesus'un transfer listesinde ilk sıralarda yer alan William Carvalho geçtiğimiz sezon 49 müsabakada oynama şansı yakaladı. 30 yaşındaki orta saha bu maçlarda rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Portekizli futbolcu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı. (Skorer)