Aslan transferde gaza bastı... Lukas Podolski’ye imza attıran Sarı-Kırmızılılar, Alman golcünün ardından bir forvet oyuncusunu daha kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yönetimin hedefinde iki isim var; Schalke’den Jefferson Farfan, Lokomotiv Moskova’dan Oumar Niasse... Bu iki oyuncudan birini renklerine bağlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Farfan’ın sağlık durumunu soruşturuyor. Peru’lu yıldız, geçen sezonun büyük bölümünü sakatlıklarla geçirmişti. Sahaya ancak 26. hafta itibariyle çıkabilen 30 yaşındaki oyuncu, sadece 3 kez 90 dakika sahada kalabildi. Yaş tahtaya basmak istemeyen futbol şubesi, Farfan’ın sakatlığı hakkındaki tüm detayları araştırıyor. Eğer pozitif bir rapor gelirse, düğmeye basılacak, ancak olumsuz haber gelirse, rota değişecek.

Sağ kanada yıldız takviyesi

Bir süre önce Oumar Niasse ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Lokomotiv Moskova’nın istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle kiralama yoluna gidecek. 25 yaşındaki Senegalli forvetin Cim Bom’a ne kadar çok gelmek istediği biliniyor. Hatta konuyla ilgili olarak Hamza hocayı arayıp, niyetini dile getirmişti. Hamzaoğlu da, Akhisar’dan eski öğrencisine, “Biraz bekle” mesajı göndererek, gerekeni yapacağını söylemişti. Galatasaray Yönetimi, bu transfer için de önümüzdeki hafta girişimlerde bulunacak. Eğer bu transfer de gerçekleşirse, şu anki tabloya göre önde Burak, arkada Sneijder, solda Podolski, sağda da Niasse ya da Farfan oynayacak.



*Fanatik