11. haftadaki Rizespor yenilgisinden sonra Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı. Antalya mücadelesinde Taffarel geçici hoca olarak takımın başındaydı, 13. haftada ise Mustafa Denizli resmen göreve başladı. Kurt teknik direktör Florya’da işbaşı yaptığında en dikkat çeken nokta yardımcı antrenörü olmamasıydı.

66 yaşındaki çalıştırıcı yanında sadece kondisyoner Stefano Marrone’yi getirdi. Kulüp kaynakları Denizli’nin ilerleyen süreçte ekip oluşturacağını belirtti. Kamuoyunda da pek çok eski futbolcunun adı ortaya atıldı Ancak ilk yarı sona erdi, Mustafa hoca henüz yardımcı ekibi oluşturmadı.

Her şeyi o yapıyor

Hiç şüphesiz ki bu periyotta tecrübeli teknik adam ekstradan yoruldu. Hem antrenman programlarıyla uğraştı hem rakip analizi yaptı hem de tesisteki eksikleri tespit etti. Sadece bunlar da değil. Yönetim için transfer raporları hazırlayan Mustafa hoca, yardımcı antrenörlerinin olmayışının dezavantajını fazlasıyla yaşadı.

Normal bir teknik direktörden çok mesai harcadı. Fatih Terim döneminden beri kulüpte olan kaleci antrenörü Taffarel ile kondisyoner Stefano’dan antrenmanlarda mecburen yardımcı hoca gibi faydalanmaya çalışan Mustafa Denizli’nin maçlarda ise fikir alışverişi yaptığı kimsenin olmaması dikkat çekti.

Kendi tercihi mi?

Galatasaray’ın resmi internet sitesinde teknik ekip bölümünde tek bir yardımcı antrenör ismi yazmazken, biz de Süper Lig’deki diğer takımların durumuna baktık. Teknik direktörlerin, kondisyoner ve kaleci antrenörü hariç en az 2 yardımcı hocayla çalıştığını gördük. Mustafa hoca kendi isteğiyle mi yalnız kaldı yoksa istediği yardımcıları bulamadığı için mi ekip kurmadı bilinmez ancak böyle devam ederse sezonun ikinci yarısında 3 kulvarda daha da yorulacağı kesin.

Fanatik