Galatasaray'da yıllık olağan mali genel kurulda konuşmacı olarak söz alan Yasin Çakmak, Dursun Özbek yönetimine sert eleştirilerde bulundu. Yönetimin verdiği sözleri tutmadığını belirten Yasin Çakmak, Mehmet Özbek konusunda da eleştirilerini sıraladı.

"GALATASARAY BAŞKANININ SÖZÜ SENETTİR"

Galatasaray'da başkanın ağzından çıkan sözün senet olması gerektiğini ifade eden Yasin Çakmak, "Florya'da çeşitli işlerle ilgili olmak için bulunan Mehmet Özbek, Cüneyt Tanman'ı görevinden etti ve futbolun başına geçti. Galatasaray'da ibrasızlık başarısızlık sebebiyle olmaz. İbrasızlığın asıl sebebi Galatasaray'ın yazılı olmayan kurallarına aykırı hareket etmektir. Bu yanlıştır veya doğrudur tartışılır ama böyledir. Ne için bu göreve getirildiği belli olan Yıldırım Demirören'e verilen desteğin kabul edilemez olduğunu anlatmıştım. Artık bazı sözlere güvenemez hale geldik.
UEFA'dan ceza konusu, otelin açılışı, gizli protokollere imza atılmasına kadar bitmek tükenmek bilmeyen bir silsilenin sonucunda oluşan bir güvensizlik bu. Galatasaraylılar, başkanının sözüne senet gözüyle bakmalıdır. Ne yazık ki ben artık öyle bakamıyorum." ifadelerini kullandı.