Yıldız bir isimle kombine satışını patlatmak isteyen Galatasaray yönetimi, Guardiola'nın yeni sezonda düşünmediği Bony'yi İngiliz devinden kiralamak için girişimlere başladı.


Transferde beklenen imzaları bir türlü attıramayan Galatasaray, kombine satışında yaşanan hüsrandan sonra vitrine çıkabilecek bir yıldız almak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Alex Telles'in Porto'ya satışından gelecek 6.5 milyon Euro'yu Manchester City'nin golcüsü Wilfried Bony için harcayacak.

Guardiola'nın yeni sezonda Fildişili golcüyü kadroda düşünmemesi ve Manchester City ile Jason Denayer transferinde kurulan iyi ilişkiler, Cimbom'un elini güçlendiriyor.


2.5 MİLYON EURO ÖNERİLDİ.

Finansal açıdan sıkıntıya düşmek istemeyen Galatasaray, Bony'yi 1 yıl kiralayacak. 28 yaşındaki futbolcu son dönemde City'de kadroya girmekte zorlanıyor. Riekerink'in çok istediği Fildişili için tüm şartlar zorlanacak. İlk etapta Türkiye'deki vergi avantajını da kullanmak isteyen yönetim, 2.5 milyon Euro'luk teklifini bu futbolcunun menajerine iletti. Bony ikna olursa Denayer'la birlikte Cimbom'un yolunu tutacak.


Kaynak : SonDakika.com