Martin Linnes yeni sezonu büyük heyecanla beklediğini dile getirdi. Norveçli futbolcu, Galatasaray Dergisi’nde yer alan röportajda sarı-kırmızılı takıma transfer olmaktan pişmanlık duymadığını ifade etti.

Galatasaray futbol takımının tarihteki ilk Norveçli oyuncusu olan Linnes, “Bu sezon kulüp de takım da zor günlerden geçti. Türkiye Kupası’nı kazanmak çok önemliydi. Bu morali önümüzdeki sezona taşımak istiyoruz. Yeni sezonu iple çekiyorum. İlk hedefim 11’deki yerimi kazanmak. Her maçta düzenli olarak oynamak istiyorum” diye konuştu.

Linnes, Galatasaray’a geldiğinde uzun süre futbol oynayamamanın sıkıntısını yaşadığını da söyledi. Genç futbolcu, “Norveç’teki futbol takvimi çok farklı. İklim şartları gereği ligin ilk maçını mart ayında oynuyor, kasımın sonlarında sezonu kapatıyorsunuz. Aralık ayında futbol yok. Galatasaray’a geldiğimde 1,5 ay boyunca hiç antrenman yapmamıştım. Formumu bulmam da zaman aldı” ifadelerini kullandı.

17 resmi maçta forma giydi

Cim-Bom’un 2 milyon euro bonservis karşılığında Molde’den kadrosuna kattığı Martin Linnes sezonun ikinci yarısında sarı-kırmızılı formayı 17 resmi maçta giydi. Süper Lig’de 10 maçta oynayan Norveçli futbolcu, Türkiye Kupası’nda 7 karşılaşmada şans buldu.

(Milliyet)