Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra sarı-lacivertli forma ile gösterdiği müthiş bir performanla transferin gözdesi haline gelen ve yaz döneminde rekor bir ücretle İtalya Serie A ekibi Lazio'ya transfer olan 26 yaşındaki golcü oyuncu Vedat Muriqi'nin Galatasaray iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü..

Kosovalı golcünün menajeri konuyla ilgili flaş açıklalamarda bulundu..

Süper Lig'in 12. haftasını bay geçen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları son sürat devam ederken, deneyimli golcü Falcao'nun sakatlığının bir türlü geçmemesi üzerine Kosovalı golcü Vedat Muriqi gündeme gelmişti..

REKORLA TRANSFER OLDU

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile harikalar yaratan Kosavalı yıldız oyuncu Vedat Muriqi yaz döneminde rekor bir transfer ücreti ile İtalyan devi Lazio'ya transfer olmuştu.

BU SEZON SUSKUN

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon 17 gol ve 6 asiste imza atan Kosovalı golcü, transfer olduktan sonra İtalyan ekibinde 8 maçta forma giymesine rağmen gol yollarında etkisi kaldı.

GALATASARAY DEVREYE GİRDİ

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce ezeli rakip Galatasaray ile de anılan 26 yaşındaki Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin devre arasında sarı kırmızılı ekip ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

"GALATASARAY İDDİASI DOĞRU DEĞİL"

Gündeme bomba gibi düşen iddia üzerine menajeri Haluk Canatar Vedat Muriqi ile ilgili resmi açıklamalarda bulundu. Canatar: "Vedat sezon başı sakatlık sorunu nedeniyle kamp geçiremedi.

Sonrasında Covid sorunu yaşadı. Vedat'ın İtalya'da beklentileri yüksek. Galatasaray iddiaları kesinlikle doğru değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotomaç