Adı sanı duyulmamış Östersunds'a elenen Galatasaray, geleceğini çizme aşamasında. Hem İgor Tudor hem de yönetim hedefte.

Taraftarın Tudor'a tanıdığı süre önceki gün sona erdi. Her ne kadar Hırvat hoca, “5 oyuncu daha alacağız. Çok iyi bir sezon geçireceğiz” dese de destekçisi kalmadı.
Hem camia hem de taraftar Tudor'a inanan yok. Yapılan yıldız transferlerle Başkan Dursun Özbek'in kazandığı kredi de Avrupa Ligi ile uçtu gitti.

YEDEĞİNDE LUCE VAR
Kritik eşikteki yönetim içinde ise belirsizlik hakim. Edinilen bilgilere göre yöneticiler, geç kalmadan Lucescu'yu getirmek istiyor. Camia ve taraftar ise İgor Tudor'u hedef alıyor. 39 yaşındaki teknik adama,“Hocalık kariyerinin başındasın. 400 bin Euro tazminat için direnme. Özgeçmişine kötü bir leke geçmesin. Görevini bırak git! Ancak bu şekilde ileride geri dönmek için şansın olur” mesajları gidiyor.

LUCESCU’YA 20 GÜN YETER
Kulislerde konuşulan diğer konu Östersunds'un, Galatasaray'a aslında başarının kapısını açmış olabileceği. Avrupa'dan elendiği için ligin başlangıcına kadar önünde uzun zaman bulunan Cimbom'un Lucescu'yu göreve getirerek bu zaman zarfını değerlendirebileceği ifade ediliyor. Rumen tecrübenin yeni transferlerle şampiyonluğu getirecek bir takım oluşturabileceği dile getiriliyor.