Seedorf'un da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Gaziantep FK'da Rumen teknik adam Marius Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları başladı.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, başarıya aç yerli veya yabancı bir isimle yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kırmızı-Siyahlı yönetim takımı başarıya taşıyacak muhtemel teknik adamın Seedorf olacağında karar kıldı!

EN SON KAMERUN’DA GÖREV ALDI!

Son olarak Kamerun Milli Takımı’nda görev alan ve bir süredir de Dubai’de aldığı teklifleri değerlendiren ünlü teknik adamın Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi.

Yönetim de Seedorf ismine yakın duruyor. Taraflar kısa süre içinde resmi bir görüşme gerçekleştirecek. Gaziantep ekibinin bu hafta içerisinde teknik adam sorununu çözmesi planlanıyor.

YERLİDE ADAY ÇOK

Yerli teknik direktörlerle ilgili de bir çalışma yapan yönetim; Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Ünal Karaman, Tamer Tuna, İlhan Palut, Hakan Kutlu ve Tolunay Kafkas ve İrfan Buz gibi isimlerle de temas halinde.

Kaynak:MynetSpor