Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK 'nın teknik direktörü Marius Sumudica, liglerinin ertelenmesiyle birlikte Romanya'ya gitti. 49 yaşındaki Rumen çalıştırıcı yardımcılarıyla birlikte özel jet kiralayarak Türkiye'den ayrıldı.

Rumen teknik adam Sumudica yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Benim zaten aralık ayından bu yana sağlık problemlerim vardı. O yüzden şu anki düşüncem sadece sağlığım. Bu özel uçak zaten masraflı oldu. Kimseyle temas halinde olmak istemediğim için özel jetle Romanya'ya gittim. Ligde 9'uncu sıraya gelmek için çok çalıştım. Gaziantep FK benim ailem. Bütün futbolu öldüren virüs oldu. Şu an fazla bir şey yapamadığımız için gidişata göre bakacağız. Tekrar normal hayata döndüğümüz zaman geri döneceğim. Seyirciler olsun, medya olsun herkese başarılar diliyorum" 

Gaziantep ekibi ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularının, personelinin ve teknik heyetinin yine bu bir haftalık izole süresi içerisinde şehrimizi ve ülkemizi terk etmemeleri konusunda yönetim kurulumuzda karar alınmış olup, kendilerine iletilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Goal.com