Gençlerbirliği ve Milli Takım'ın başarılı savunma oyuncusu Ahmet Çalık, Serdar Aziz'in yaşadığı sakatlık sonrası Galatasaray'ın transfer listesinde bir numaralı öneme sahip oldu.

Sarı-kırmızılı takımın kendisiyle ilgilendiği haberlerini soran GoalBien sitesine Ahmet Çalık çarpıcı ifadelerde bulundu.

Kendisine herhangi bir teklifin ulaşmadığını defaatle söyleyen başarılı stoper, şu ifadeleri kullandı.

"Şuan Gençlerbirliği'nin futbolcusuyum. Gençlerbirliği için mücadele ediyorum. Beni Ahmet Çalık yapan Gençlerbirliği'dir burada çok huzurluyum. Bunlar beni aşan konular en başta başkanımız ve Ümit hocamın görüşleri önemli. Ben her zaman bu kulübün futbolcusuyum ve şuanda bana gelen herhangi bir teklif yok.

Benim tercihim öncelikli olarak Gençlerbirliği'dir. Tabi ki her futbolcu büyük kulüplerde oynamak ister, Galatasaray'da oynamak ister. Ben genç bir oyuncuyum, dediğim gibi benim için önemli olan şuanda kulübümün başarılı olması ve Milli takımın başarısıdır. Bu konuda da ben tek başıma karar veremem öncelikli olarak Başkanımız İlhan Cavcav ve Ümit hocamızın vereceği karar çok önemlidir. Ondan sonrası oturulur konuşulur.

Tekrar söylemek istiyorum, bana gelen herhangi bir teklif yok."


Bu açıklamalarla transfere bir nebze de olsa yeşil ışık yakan Ahmet Çalık için Galatasaray, Gençlerbirliği takımının kapısını çalacak. Anlaşılması halinde milli futbolcu Galatasaray forması giyecek.

BU SEZON NE YAPTI?

Bu sezon Süper Lig'de 15 maça çıkan genç stoper, 1350 dakika forma şansı buldu. Gösterdiği başarılı performansla 2015 yılında Milli Takım kadrosuna da davet edilen Çalık toplamda 7 kez milli formayı giydi.

Ercan Ertan - GoalBien.com - Özel Haber