Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin konuğu oldu. Karşılaşmada Bordo Mavili ekip ikinci yarıda attığı gollerle 2-0'lık skorla galibiyet aldı.

Mücadelenin son dakikalarında Norveçli golcü oyuncu Alexander Sörloth, rakibi Fabricio Baiano'ya yaptığı müdahale sonrasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

Bunun üzerine Gençlerbirliği forması giyen Baiano, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Norveçli golcü Sörloth'tan ve Trabzonspor camiasından özür diledi.

Gençlerbiliği oyuncusu Baiano yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Dün Trabzonspor ile oynadığımız müsabakada Alexander Sörloth ile istenmeyen bir olay yaşadım. Maçı kazanmayı çok istiyordum. Ter döktüğüm ve mücadele ettiğim takım için formasını onurlandırmak istedim. Ama bu yaşanan olay yüzünden Alexander Sörloth'un atılmasını istemezdim. Benim gibi bir sporcu, takımının formasını tüm gücü ve kalbiyle savunan sporcu arkadaşım Alexander Sörloth'tan, Trabzonspor ve camiasından bana öfkeli hisseden herkesten en içten duygularım ile özür dilerim" 

Kaynak: Goal.com