Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Gençlerbirliği'nde, ligin ilk yarısında kalan iki maçta takımı sahaya Mustafa Kaplan çıkaracak.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanvekili Niyazi Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahalarında Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini hatırlatarak, "Mustafa Kaplan takımı, futbolcular da kendisini tanıyor" diye konuştu.

Yönetim kurulu olarak yerli ve yabancı teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirten Aktaş, anlaştıkları ismi kamuoyuna duyuracaklarını sözlerine ekledi.

Teknik direktör Mustafa Kaplan da "Fenerbahçe'yi yeneriz" dedi.

Kaplan, ligde her takımın her takımı yenebileceğini vurgulayarak, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Kaplan, "Kaliteli oyuncularımız var. Bu takım, geride kalan haftalarda çok maç kazanamadı ama ben futbolcuları tanıyan ve bilen biri olarak Fenerbahçe maçında camiamızın yüzünü güldüreceğimizi söyleyebilirim" ifadesini kullandı.

CAVCAV OPERASYONU GATA'DAN YÖNETTİ

Kulüp başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Özdilek ile yollarının ayrılmasından sonra dün yapılan antrenmanda 21 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü Veysi Kamber'i görevlendirmişti.

Solunum yetmezliği, zatürre ve kalp rahatsızlıkları nedeniyle GATA'da tedavi gören Cavcav, bugün ise takımı Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçına hazırlama görevini Spor Toto 2. Lig takımlarından Hacettepe'nin teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Kaplan'a verdi.

Yayıncı kuruluş Lig TV'de görev yapan Ersun Yanal'dan "hayır" cevabı alan Cavcav'ın, hastanede teknik direktör adaylarını değerlendirdiği de öğrenildi.

Öte yandan başkent ekibinde, Samsunspor ile belirsizliği devam eden Ümit Özat'ın sportif direktör olarak isminin gündeme geldiği ancak durumun henüz netlik kazanmadığı bildirildi.