Yeni transferimiz Vedat Muriç

Bugün İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenle yeni transferimiz Vedat Muriç, kendisini 3 yıllığına Gençlerbirliği’ne bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Arif Ölmez, Genel Sekreter Sinan Gürsoy, Saymanımız Hıfzı Kuruşa, Basın Sorumlumuz Ali Rıza Koç, Taraftardan Sorumlu Yöneticimiz Canpolat Aras , Tesislerden Sorumlu Yöneticimiz Halil Erkman,Mahalli İdarelerden Sorumlu Yöneticimiz Özgür Erdem İncesu ve eski başkanlarımızdan Hasan Şengel hazır bulundu.
Arif Ölmez’in konuşması ile başlayan törende Ölmez, “Önce iç transfere ardından da dış transfere ağırlığımızı verdik. Skulason , Ante Kulusic gibi oyuncularımızla sözleşme yeniledikten sonra; Metz’den Gbakle, Slovan Bratislava’dan Milinkovic’i aldık. Bugün de uzun süredir izlediğimiz, gücümüze güç katacağını düşündüğümüz Vedat ile sözleşme imzalıyoruz. Takımımıza faydalı olacağını umuyoruz.” dedi.
Yeni transferimiz Vedat Muriç ise, “Ben Arnavutça öğrenmeden Türkçe öğrendim. O yüzden Türkiye futbolunu yakından takip ettim. Gençlerbirliği, Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri, belki de birincisi. Burada faydalı olarak, takımıma katkı vermek istiyorum. Şampiyonluk çok uzak değil. 34 haftalık süreç aslında uzun bir süreç değil. İlerleyen zamanlarda, kenetlenerek , 34 haftayı iyi bir şekilde geçirip , biz de o hedefe ulaşabiliriz.” şeklinde konuştu.
Arif Ölmez, bu sene transferde scout ekibi ve hocamızın önerdiği isimler üzerinde durulduğunu ve kulübümüze başarıya getirecek isimleri kadromuza katmaya devam edeceklerini dile getirdi. Ölmez konuşmasını Giresunspor kulübü başkanı Mustafa Temel Bozbağ’a transfere olan katkılarından ve iyi niyetinden dolayı teşekkür ederek sonlandırdı. Daha sonra söz alan Sinan Gürsoy, “bu sene takım iskeletini bozmadık ve var olan takımı güçlendirdik. Kadroya kattığımız isimler, bizi daha iyi yerlere taşıyacak olan oyuncular olduğunu düşünüyoruz dedi.
İmza töreninin sonunda 3 yıllık sözleşmeye imza atan Vedat Muriç, Gençlerbirliği’ne imza attığı için mutlu olduğunu ve takıma katkı verebilmek için elinden geleni fazlasıyla yapacağını belirtti.