Gençlerbirliği'nin başarılı teknik adamı Ümit Özat, Beyaz TV'de Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Beyaz Futbol programına bağlandı ve önemli açıkklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam Ümit Özat, Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak; ''Fenerbahçe maçını kazanmaya gidiyoruz.'' açıklamasında bulundu. Hakemler ve diğer takımlar hakkında konuşan Özat; ''Oyuncu kadrosu olarak Beşiktaş, taraftar olarak Fenerbahçe ve Başakşehir'e saygı duyulması gerekiyor. Hakemlere ise güveniyorum fakat hakemlerin de büyük takımlar dışındaki takımlara da ihtiyaçlarının olduğunu unutmasınlar. Bana göre Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır'dan iyi, hakemler hata yapabilir ancak dokunulmaz olmadıklarını bilmeliler.'' açıklamasında bulundu.

Kendi takımı ile ilgili de açıklamalar yapan başarılı teknik adam; ''Hiçbir stat çıkılmaz değil. İyi bir takıma sahibiz, ilk 5-6'da olmak istiyoruz.'' açıklamasında bulundu. Başarılı teknik adam sözlerini ''Kulüplerine mal olmuş kişiler ekmeğe muhtaç kalmadığı sürece rakiplerine gitmeliler.'' açıklamasında bulunarak bitirdi.