Zor bir maç olacağını maçtan önceki yayında söylemiştim. Rakibe önlem aldığımızı ve özellikle ikinci bölgede top kayıpları yapmamamız gerektiğini söylemiştim ama maalesef bugün oyuna kötü başladık. Kendi hatamızdan yanılmıyorsam İrfan'ın top kaptırdığı pozisyonun arkasında yediğimiz gol ve toparlanmaya çalıştığımız sırada yediğimiz ikinci gol sonucunda ilk 20-25 dakikalık süre içerisinde beklentilerimizi sahaya yansıtamadık.

Daha sonra 70 dakika gerçekten iyi mücadele eden, saha içerisindeki tempoyu artıran, dönen topları kazanan, baskı uygulamaya çalışan tarafken de iki gol bulduk ve maçı 2-2'ye getirdik. Daha da çok net pozisyonlarımız vardı. Özellikle 30-45 dakikaları arasında yakaladığımız çok net pozisyonlar vardı. Rakip takımın kalecisi de önemli işler, önemli kurtarışlar yaptı.

Daha önce de söylediğim gibi ''Bu takım kaybetse dahi rakibe teslim olarak kaybetmeyecektir.'' Bu maçı Osmanlıspor gibi iyi mücadele eden bir takıma karşı 2-0'dan 2-2'ye getirmek kolay değil. Her mevkisiyle önemli takımlardan birisi olan rakibimize karşı 2-0 geriden gelip bir puan almak bizi gerçekten mutlu etti. Oyuncularımı kutluyorum. Göstermiş oldukları özverili mücadelelerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum.

Umarım bundan sonraki maçlarda bu yaptığımız hataları yapmayıp çok daha iyi yerlerde olmak istiyoruz. Çünkü biz mücadele ediyoruz. 
Beklentilerimizi karşılayan oyuncular var. Beklentimizi karşılamak için bir seviye atlaması gereken oyuncularımız da var. İşte o oyuncularımızın da istediğimiz beklentileri karşılamalarıyla çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum.

LİG TV