Fuat Çapa, Erciyes'i 1. Ligde iken çalıştırdığı dönemde menajer kardeşi üzerinden alışveriş yapıyordu. O dönem Erciyes'te başarısız olunurken kardeşinden ayrılma kararı aldı.
Çapa bir dönem ülkemizde Sivasspor'unda formasını giyen Brezilyalı Fran Sergio'nunda ortaklarından olduğu İspanya'dan Flash Forwad menajerlik şirketine vekaletini verdi.
Gençlerbirliği ile anlaştığı takdirde 10'a yakın yabancı futbolcu Flash Forwad menajerlik şirketi üzerinden Fran Sergio tarafından gelecekti.
Hedef Gençlerbirliği'ni kümede bırakmak değil keseyi doldurmaktı. Ancak Fuat Çapa herşeyi hesap ederken bir şeyi hesap edemedi kurt başkan İlhan Cavcav. Gazeteci Mustafa Çevik'in Fuat Çapa, Flash Forwad ve Fran Sergio Bermundo şeytan üçgenini Çapa'nın imzasından 1 gün önce deşifre etmesinin bilgileri Cavcav'a geldi. Gençlerbirliği'nin kurt başkanı yaptığı istihbaratta Fuat Çaba, Fran Sergio ve Flash Forwad arasındaki ilişkiyi doğruluğunu anladı.
Ve jet hızıyla imzalar atılmak üzereyken Fuat Çapa'yı 1 saat içinde kovdu. İlhan Cavcav Fuat Çapa'yı kovduktan sonra gazeteci Mustafa Çevik'i de arayıp teşekkür etmeyi unutmadı.

Mustafa Çevik Özel Haber