Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, devre arasında kadrosuna kattığı Agon Mehmeti ile yollarını ayırdı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeni sezon kadro planlamasını yapan başkent ekibinin yönetimi, ara transfer döneminde Norveç'in Stabaek takımından transfer edilen Mehmeti ile karşılıklı anlaştı ve futbolcunun kırmızı-siyahlı kulüple olan sözleşmesi feshedildi.
Arnavut golcü, Gençlerbirliği formasıyla Süper Lig'de sadece 3 dakika süre alabildi.
Futbola İsveç'in Malmö takımında başlayan ve İtalya'nın Palermo ekibinde de görev yapan 1989 doğumlu Mehmeti, Gençlerbirliği'nin sezonun 24. haftasında Galatasaray ile oynadığı maçın 87. dakikasında Aydın Karabulut'un yerine oyuna girmişti.
Süper Lig macerası 3 dakika sürdü
Gençlerbirliği, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Agon Mehmeti ile yollarını ayırdı. Arnavut golcü, kırmızı-siyahlı formayı Süper Lig'de sadece 3 dakika giydi.

YORUM EKLE
1
Gil Bastiao Dias Fenerbahçe'de
2
Şenol Güneş'ten 2 yıllık imza
3
Trabzonspor'da ayrılık kapıda
4
Sow, Oruç Konusunda Fena Doldu
5
RB Leipzig, Atınç Nukan'ı Gönderme Kararı...
6
Ozan Tufan’a İspanya’dan iki talip
7
Beşiktaş’a Alman panzeri
8
LeBron'ın uçak kazasında hayatta kalma planı...
9
Yasmani Copello Escobar, Oslo’da ikinci oldu
10
Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ten Casillas...
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER