Süper Lig'de 5 Ocak tarihinde başlayacak olan ara transfer dönemi hareketliliği, şimdiden hissedilmeye başlandı.

Birçok kulüp transfer temaslarına şimdiden başlarken, ilk 12 hafta sonunda topladığı 18 puanla 5. sırada yer alan İzmir ekibi Göztepe'den de flaş bir transfer hamlesi geldi.

Lig'de hedefini Avrupa Ligi olarak belirleyen ve ara dönemde yıldız oyuncuları renklerine bağlayarak güç kazanmak isteyen Göztepe, rotasını yeniden İstanbul'a çevirdi.

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı yönetim, orta alana transfer etmeyi planladığı Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic'in ardından aradığı stoperi de Fenerbahçe'de buldu.

İzmir ekibi, savunma hattında yaşanan sakatlıklar ve olası Titi ayrılığı ihtimaline karşı Sarı Lacivertli takımın 30 yaşındaki deneyimli savunmacısı Serdar Aziz'i gündemine aldığı öne sürüldü.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden ancak ara dönemde takımdan gönderilecekler arasında yer aldığı belirtilen Serdar için Göztepe yönetimi bir hamle yapmayı planlıyor.

Sarı Lacivertli takımda forma şansı bulamayan savunmacının menajeri ile de temasa geçtiği ifade edilen Göz-Göz yönetimi ilk temaslardan olumlu sonuçlar aldığı da çıkan haberler arasında.

Fenerbahçe yönetiminin de transfere onay vermesi durumunda Göztepe transferi gerçekleştirmek için şartları zorlayacak.

Öte yandan Serdar Aziz için yüklü bir bonservis bedeli çıkması durumunda İzmir takımı, kiralık formülünü devreye sokacağı ve transfere teknik direktör İlhan Palut'un da onay verdiği belirtiliyor.

.

Kaynak: Fotomaç