Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Lille'in golcü oyuncusu Loic Remy ile transferde dirsek teması kurarken, bir yandan da Sheffield United'ın orta saha oyuncusu Ravel Morrison ile ilgileniyor.

İzmir ekibi Göztepe, ligin ikinci yarısında yeni stadına geçmeye hazırlanırken takımın eksik bölgelerini kuvvetlendirmek istiyor.

Göztepe teknik direktörü İlhan Palut’un raporu doğrultusunda hareket eden Göztepe Yönetimi, takımdaki gol sıkıntısını aşmak için Lille takımından Remy ile dirsek temasına geçti. Fransız ekibinde bu sezon arka planda kalan Remy, düzenli olarak ilk 11'de oynayacağı bir takıma transfer olmak istiyor. İzmir temsilcisi 32 yaşındaki golcünün takımdan ayrılma isteğini koz olarak kullanıp pazarlıklarda elini güçlü tutmanın peşinde… Remy bu sezon 16 kez Lille forması giyerken, bunlardan sadece 6’sında ilk 11’de yer aldı ve 6 gol kaydetmeyi başardı.

İzmir ekibinin ilgilendiği isimlerden biri olan orta saha oyuncusu Morrison, bu sezonun başında Sheffield United’a bedelsiz olarak transfer oldu. Morrison, Sheffield United formasıyla sadece 3 maçta sahada yer alabildi. İngiliz kulübünün beklentilerini karşılayamayan 26 yaşındaki orta saha oyuncunun takımdan ayrılmasına engel olunmayacağı öğrenildi.

LOIC REMY KİMDİR?

Loic Alex Teliere Remy, 2 Ocak 1987’de Fransa’nın Rillieux-la-pape kentinde dünyaya geldi. Futbola Olympique Lyon’un kardeş takımlarından olan ASPTT Lyon takımında başladı. Lyon’da profesyonelliğe adım atsa da gerçek performansını Nice’te gösterdi. Fransız ekibinin formasıyla 75 maçta 30 gol, 8 asist kaydederek dikkatleri üzerine çeken Remy; 15.5 milyon Euro’ya Marsilya’nın yolunu tuttu. Marsilya’nın ardından birçok Avrupa kulübüne transfer olan Fransız futbolcu sırasıyla; Queens Park Rangers, Newcastle United, Chelsea, Crystal Palace, Las Palmas, Getafe gibi takımlarının formasını giydi.

RAVEL MORRISON KİMDİR?

Ravel Morrison, 2 Şubat 1993 yılında İngiltere’nin Manchester kentinde dünyaya geldi. Jamaika’dan İngiltere’ye çalışmak için göç eden işçi bir ailenin çocuğu olan Morrison, aslen Jaimaikalı’dır. Ada’daki futbol hayatına Manchester United’ın altyapısında başlayan Jamaika asıllı İngiliz oyuncu, Manhester kulübünde sadece 3 resmi müsabakada yer alabildi. 2011-2012 sezonunda West Ham United tarafından transfer edilen Ravel, burada pek başarılı olamadı. Sık sık kulüp değiştirmesiyle dikkat çeken 26 yaşındaki orta saha, şimdiden 7 farklı takımda top koşturmuş durumda. Morrison, en son İsveç’in Östersund takımından bedelsiz olarak Sheffield United’a transfer oldu.

Kaynak: Asist Analiz