Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe, Kardemir Karabükspor karşısında rahat bir galibiyet aldı. Evinde Karabük engelini 5 golle geçen Sarı-Kırmızılı takım, puanını 47'ye yükseltti ve Avrupa potası için iddiasını sürdürdü.

MAÇTAN DAKİKALAR

11. dakikada Göztepe öne geçti. Sol kanattan Gouffran'ın ceza alanına ortasında sağ çaprazda topla buluşan Halil Akbunar'ın şutunda, meşin yuvarlak kaleci Rybka'dan döndü. Topu iyi takip eden Ngando, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

23. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Ergin Keleş'in vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

26. dakikada sol kanattan yapılan ortada Gouffran'ın kaleye göndermek istediği topu Tayyib Talha Sanuç yerinde bir müdahaleyle uzaklaştırdı. 

45+1. dakikada Göztepe farkı 2'ye çıkardı. Poko'nun ara pasında topla buluşan Ngando, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 2-0

Karşılaşmanın ilk yarısı, Göztepe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da maçı tek kaleye çeviren Göztepe, 64. dakikada Ghilas ile farkı 3'e çıkardı. 

Maçın 67. dakikasında Halil Akbunar'ın yerine oyuna giren Demba Ba, Göztepeli taraftarlar tarafından ıslıklandı. Bu tepkiye aldırış etmeyen Senegalli golcü, 77. dakikada gol atan Ghilas'a golün pasını veren isim oldu. 80. dakikada da sahneye çıkan Demba Ba, skoru belirleyen golü attı ve Göztepe, Karabükspor'u 5-0 mağlup etti.