Türkerler Holding,  ile olan işbirliğini Süper Lig'de de sürdürecek. Türkerler'in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması dün imzalandı. 

Anlaşmaya göre; Göztepe, tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalara Türkerler Holding'in İzmir'deki gayrimenkul yatırımı 'Mahall Bomonti İzmir' logolu formasıyla sahaya çıkacak. Göztepe Başkanı , işbirliğinin Süper Lig'e taşınmasından son derece memnun olduklarını kaydederek, "Amacımız Türkiye takımı olmak. Oluşturacağımız sinerjiyle İzmir'e, Göztepelilere büyük mutluluklar yaşatacağımıza şüphe duymuyoruz. Göztepe'nin bu yükselişsürecinde yanımızda olan dostum Kazım Türker'e bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "Geçtiğimiz yıl işbirliği anlaşmasını imzalarken, 'İlk hedef Süper Lig ardından uluslararası başarı' demiştik. İlk adım büyük bir başarıyla tamamlandı. Şimdi sıra Avrupa'da" ifadesini kullandı.

TUNA VE ÖĞRENCİLERİ TANITIMA KATILDI
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, sarı-kırmızılıların Süper Lig'de giyeceği formayla poz verdi. İmza törenine Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ile futbolcular da katıldı.