Süper Lig ekiplerinden Göztepe dış transferde her geçen gün listesini genişletmeye devam ediyor.

Türkiye ve yurtdışından birçok yıldız oyuncuya bağlantıya geçen Sarı Kırmızılı yöneticilerin son durağı yine Ankaragücü oldu.

İzmir ekibi, Ankara ekibinden on numara Alper Potuk'un yanı sıra Norveçli golcü oyuncu Trogeir Börven'e de talip olduğu öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'den küme düşen Başkent ekibiyle TFF 1. Lig'de mücadele etmek istemeyen 29 yaşındaki futbolcunun bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Norveçli yıldızın Ankaragücü yönetimine ayrılmak istediğini bildirdiği ve en güçlü adayın da Göztepe olduğu iddia edildi.

Norveç ekibi Rosenborg'tan geçen başında Ankara ekibine transfer olan Börven'in transferiyle Göz-Göz, hücum hattına daha da güç kazandırmak istiyor. Börven'e menajeri kanalıyla cazip bir teklif iletiği belirtilen Göztepe yönetimi, transferi önemli bir noktaya kadar getirdi.

Maddi şartların masaya yatırıldığı Börven-Göztepe temasından olumlu sonuçların çıkması bekleniyor. Göz-Göz ileri uçta, Beşiktaş'tan Umut Nayir, Yeni Malatyaspor'dan Tetteh ve Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Ayew'in de gündemde olduğu çıkan iddialar arasında.

Öte yandan Eskişehir altyapısından yetişen Alper Potuk, Fenerbahçe'de tam 7 sezon forma giydi. Geçen sezon başında Ankaragücü'ne transfer olan 30 yaşındaki on numara Başkent ekibinin bir alt lige düşmesine engel olamadı.

Kaynak: Fotomaç