Süper Lig'de sezona Antalyaspor beraberliği ile başlayan Göztepe, sağ bek transferi için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Savunmanın sağı için İspanyol ekibi Getafe'den Allan Nyom ile ilgilenen Sarı Kırmızılı takım, Kamerunlu oyuncunun bonservis engeli nedeniyle rotasın bu kez Fransa'ya çevirdi. 

İzmir ekibinin gündemine son olarak Fransız Ligue temsilcisi Toulouse'de forma giyen sağ bek Steven Moreira geldi. 

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Kulübüyle 1 Temmuz itibariyle sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki futbolcunun bonservis engelinin olmaması da Göztepe'nin elini güçlendiriyor.

Göztepe scout ekibinin de Fransız yıldızı uzun süredir takip ettiği ve hakkında olumlu rapor hazırladığı da çıkan haberler arasında.

Teknik direktör Ünal Karaman'ın da onay verdiği Moreira ile yönetim yıllık ücreti konusunda pazarlıklara başladı. Başarılı savunmacının güncel piyasa değerinin 1 milyon Euro civarında olduğu ancak Başkan Mehmet Sepil'in bu rakamın çok daha altına transferi bitirebileceği ifade ediliyor.

Moreira ile yönetimin önümüzdeki hafta başında bir görüşme daha gerçekleştirerek maddi pürüzleri aşması bekleniyor.

Fransız ekibi Rennes altyapısında yetişen ve bu ekipte A Takım'da forma giyme şansını da yakalayan yıldız savunmacı Moreira, Fransa'da Lorient'te de forma giydi. Fransız Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de görev yapan 27 yaşındaki futbolcu, U16, U19, U20 ve U21 ekipleriyle toplam 14 karşılaşmaya çıktı.

Kaynak: Fotomaç