TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Sercan Kaya, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programına önemli açıklamalarda bulundu... 

İşte Sercan Kaya'nın açıklamaları;

-İSMAİL AĞABEYE GÜÇ VERMEK İSTEDİM-


"İsmail ağabeyin başı sağ olsun. Evlat acısı, anne baba olanların anlayacağı bir duygu bence. Çok zor bir durum. Maçtan ziyade, golden ziyade, maça çıkması onun ne kadar güçlü bir insan olduğunu gösteriyor. Çok etkilenmiştim, o yüzden böyle bir şey yapmak istedim. Ona güç vermek istedim"

-LİG BİTMEDİĞİ SÜRECE...-

"Matematiksel olarak şansımız olduğu son maça kadar her şeyin peşinden gideceğiz. Sonuçta Ümraniyespor ile oynacağız. İyi bir takımımız var. Şansızlık diyelim, ne derseniz diyelim olmadı. Lig bitmediği sürece Play-Off'u yakalamaya çalışacağız"

-PERFORMANSIMI BEĞENDİĞİM SÖYLENEMEZ-

"Bu sezon performansımı beğendiğimi söyleyemem. 4 asist, 2 gollük bir performans çok az benim için. Sezon başı ilk 10 maç doğru dürüst oynadığım söylenemez. Ama bu şekilde oldu"

-SEZON BAŞINDAN BERİ OYNASAYDIM FARKLI OLURDU-

"Sezon öncesi herhangi bir sakatlığım yoktu. Büyükşehir Gaziantepspor maçında sonradan oyuna girdim. Erkan hocanın takdiriydi. Adapte olmakta, form tutmakta geç kaldım. Bu yüzden performansım düşük oldu. Sezon başından beri oynasaydım çok daha farklı olurdu"

-KAZAN KAZAN OLMADI-

"Seyirci baskısı oluyor. Çünkü aramızda tecrübesiz arkadaşlarda var. Bu ligde yıllarca oynamış arkadaşlarda var. Ama şöyle de bir şey var. Büyük bir kitle var. Diğer takımlarıda çok rahat baskı altına alabiliriz. Başarı gelmedikçe baskıyı negatif anlamda hissedersin. Puanlar alabilsek Play-Off' un içinde olabilsek çok daha farklı olurdu. Kazan kazan olmadı bizde. Bir ileri bir geri galibiyet mağlubiyet taraftarıda havaya sokamadık"

-ÖZGÜR ORTAÇ OYNADIKÇA GELİŞEBİLİR-

"Özgür Ortaç genç bir kardeşimiz. Çok düzgün, ahlaklı bir kardeşimiz. Futbolun dışında Türk örf ve adetlerine uygun birisi. Futbolunu oynadıkça geliştirebilir, önü çok açık. İnşallah Türk futbolu çok iyi bir oyuncu kazanacak. Çok sert agresif ve ayaklarına hakim bir kardeşimiz"

- Ajansspor