Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu programa konuk olan Ahmet Çakar önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Galatasaray ile ilgili konuşan Çakar ''Galatasaray dün kazandım ama asla tat vermedi. Galatasaray'da problemler çok net devam ediyor!'' dedi.

Fenerbahçe’nin kalecisi Altay ile ilgili konuşan Çakar ''Fenerbahçe kaleci Altay ile şampiyonluk yarışında zorlanacak gibi geliyor ama bir bakarsın bir iki yıl sonra Türkiye'nin en iyi kalecisi olur!'' açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’a değinen Çakar ''Fenerbahçe ligin Trabzonspor ile beraber en iyi hücum hattına sahip takımı! Ama savunma konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim! Ayrıca Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın sahada olması önemli... Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Fenerbahçe'de Emre ve Vedat Muriqi... Alternatifi olmayan isimler...'' açıklamasında bulundu.

Günümüz hakemleri ile ilgili konuşan Ahmet Çakar ''Şimdiki hakemlerin bir büyük avantajı var. Bir de dezavantajı var... 30 yıl önce Beşiktaş-Fenerbahçe maçında top çizgiyi geçip geçmedi biliyorsunuz. VAR olsaydı VAR'a giderdim... Günümüzdeki en iyi Türk hakemler ise Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Halil Umut Meler’i sayabilirim…’’ dedi.

Son olarak moderatör olarak çalıştığı en iyi ismin Ertem Şener ve en iyi yorumcuların Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz olduğunu söyleyen Ahmet Çakar, Levent Ümit Erol’un da inanılmaz bir şekilde iyi bir basketbol oyuncusu olduğunu söyledi!