Fenerbahçe camiasının önemli isimlerinden  Sadettin Saran, sarı lacivertli takımın unutulmaz yıldızı Alex'e vefasızlık yapıldığını belirtti.


İnönü Üniversitesi'nde "Kariyer ve Medya" konulu söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Sadettin Saran, sarı lacivertli takım hakkındaki soruları da  cevapladı.

Son günlerde gerek Fenerbahçe formasıyla jübile yapması gerekse de İstanbul'da çekeceği belgesel ile yeniden kamuoyunun gündemine galan Alex hakkındaki bir soruyu yanıtlayan Sadettin Saran, Brezilyalı yıldıza tam  destek verdi.

"Alex sadece Fenerbahçelilerin değil, Türkiye'de herkesin evdiği iyi bir şahsiyet" diyen Saran, Brezilyalı yıldızın içimizden biri olduğunu vurguladı. Sözlerini "Türk milletinin örf ve adetinde, iyi insanlara karşı ahde vefa diye geçen bir tabir var" diyen ve Alex'in hem Fenerbahçe formasıyla yaptıklarını hem de saha içindeki beyefendi duruşu ile aile yaşantısıyla bir çok Türk gencine ilham kaynağı olduğunu anımsatan Saran "Bu örnek şahsiyete, yeteri kadar ahde vefa örneği gösterilmedi" eleştirisinde bulundu.