Fe­ner­bah­çe'nin Bre­zil­ya­lı es­ki yıl­dı­zı Alex de Sou­za'nın Tür­ki­ye zi­ya­re­ti bü­yük yan­kı uyan­dır­mış­tı. Bre­zil­ya­lı yıl­dı­za kar­şı Sa­rı-La­ci­vert­li ku­lü­bün baş­ka­nı Aziz Yıl­dı­rım'ın ser­gi­le­di­ği so­ğuk tu­tum uzun sü­re ko­nu­şul­muş­tu.

Alex'in 4 ran­de­vu ta­le­bi­ni ge­ri çe­vi­ren Yıl­dı­rım, sam­ba­c­ının ka­ri­ye­ri ile il­gi­li bel­ge­sel film çe­ki­mi için stat ve te­sis­le­re gir­me­si­ne izin ver­me­miş­ti. Ay­rı­ca yö­ne­ti­ci Mah­mut Us­lu, Bur­sas­por ma­çı­nı iz­le­mek is­te­yen Alex'e "Gel­me" şek­lin­de ha­ber yol­la­mış, bu­na kar­şın eşiy­le sta­da gi­den unu­tul­maz fut­bol­cu ma­çı es­ki yöne­ti­ci Hu­lu­si Bel­gü'nün lo­ca­sın­da ta­kip et­miş­ti.

"MAALESEF ENGELLERİ AŞAMADIK"

Bu sü­reç­le ilgili Fe­ner­bah­çe cep­he­sin­den hiç­bir açık­la­ma ya­pıl­maz­ken Alex ya­şa­nan­la­rı BU­GÜN'e yo­rum­la­dı. "As­lın­da içim­den ko­nuş­mak gel­mi­yor" di­ye söz­le­ri­ne baş­la­yan Alex "Böy­le bir du­rum kar­şı­sın­da söy­le­ne­bi­le­cek­ler çok az. Be­nim Aziz Yıl­dı­rım ile bir so­ru­num yok ama onun bir so­ru­nu ol­ma­lı. Ama bu so­run ne­dir çö­ze­bil­miş de­ği­lim. Ben Fe­ner­bah­çe'nin for­ma­sı­nı yıl­lar­ca giy­miş bir fut­bol­cu ola­rak son de­re­ce iyi ni­yet­ler­le git­tim İs­tan­bul'a. Bil­mi­yo­rum ne prob­lem­le­ri var ama işte ol­mu­yor. Maalesef en­gel­le­ri aşa­ma­dık" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

"TEMEL PRENSİBİM SORUNSUZLUK"


İs­tan­bul ve Fe­ner­bah­çe'den vaz­geç­me­ye­ce­ği­ni be­lir­ten Alex, "İs­tan­bul'a tek­rar ve her za­man ge­le­ce­ğim. Ne za­man olur, tam ta­rih ve­re­mem ama İs­tan­bul'la bağ­la­rım hiç­bir za­man kop­ma­ya­cak. Po­le­mik­le­re gir­mek is­te­mi­yo­rum ve her­ke­se şu bi­ri­cik me­sa­jı da ver­mek is­ti­yo­rum: Ben is­tis­na­sız her­kes­le ba­rış içe­ri­sin­de kal­ma ta­raf­ta­rı­yım. Kim­sey­le so­ru­num yok. Bu be­nim te­mel pren­si­bim. Ku­lüp baş­ka­nı da­hil her­kes­le iyi iliş­ki­le­rim ol­sun is­ti­yo­rum" di­ye ko­nuş­tu.

*Bugün