Cümlelerine Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla Atatürk’ü anmak ile başlayan Ali Cansun ligteki son durumu ve Sivasspor’un liderliğini, Galatasaray’ın galibiyetini ve Beşiktaş’ın 3’de 3 yapmak amacıyla çıkacağı Denizlispor maçını değerlendirdi. Ali Cansun’un açıklamalarından satırbaşları;


“SİVASSPOR BAŞKANI SENELERDİR ÇOK GÜZEL BİR SİSTEM OTURTTU”

Mecnun başkan senerlerdir çok güzel bir sistem oturttu orada, bir kuruş borcu yok gerektiğinde güzel isimler de getirdi, Robinho olsun, Kone olsun buna rağmen bir kuruş borcu yok. Rıza Çalımbay hoca da senelerdir iyi takımlarda başarılı oluyordu ama bu çıkışla birlikte Rıza hocanın bu durumu bir tık artırdığını düşünüyorum.

“BEŞİKTAŞ İÇİN HAYATİ BİR MAÇ…”

Beşiktaş kötü başladı ama son haftalardaki galibiyetlerle zirve yarışında aradaki puanı eritti, bugün 2 galibiyete ekleyip 3’de 3 yapacak, hayati bir maç gibi duruyor. Öyle bir destek olacak ki taraftardan çünkü 2’de 2 yapılmış… Beşiktaş’ın tutunacağı bir lig var daha sonradan Türkiye Kupası da var tabi. Beşiktaş’ta kadro planlamasının iyi yapılmadığını düşünüyorum. Abdullah hoca sistem hocasıdır ve elindeki oyunculara o sistemi oturtur. Beşiktaş hem taraftarının gücü hem de formasından aldığı güç ile şampiyon olacaktır!

“GALATASARAY’DA ÖMER BAYRAM EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALDI…”

Gaziantepspor kendi evinde iyi bir takım Galatasaray’ın oradan aldığı galibiyet iyi bir galibiyetti. Galatasaray Real Madrid’e karşı 6-0 yenildi bunun sonrasında önemli bir galibiyet oldu bu. Ömer Bayram emeklerinin karşılığını alıyor, tebrik ediyorum onu. Feghouli iyi bir futbolcu, dün de gol attı. Bu sene çok fazla katkı sağlayamadı ama geçen sene ki şampiyonluğun en büyük faktörlerinden birisi Fehgouli idi.  Böyle heyecanlı bir ligde şu şampiyon olur dersem kendimi komik duruma düşürürüm kimi önde gördüğümüzün cevabı ikinci yarıda belli olur biraz.