95.8 Radyo Gol’de yayın hayatına başlayan Doğru Tektir programı ikinci gününde birbirinden değerli konuklarla gündemi belirledi.

Bugün oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Cansun ‘’Beşiktaş-Galatasaray maçı çok önemli bir maç... Beşiktaş taraftarının itici gücü bu maçta çok büyük faktör olacak. Alanyaspor ve Göztepe maçlarını taraftar kazandırdı Beşiktaş'a! Beşiktaş'ta yeni transferler hala takıma ayak uydurabilmiş değil. Abdullah Avcı kendi sistemini oturtmaya çalışıyor ama Beşiktaş'ta kaçan şampiyonluklar sonrası taraftarın da sabrı yok ve Abdullah Avcı'nın kredisi bitiyor. Abdullah Avcı'ya zaman verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Zaten Beşiktaş yönetiminin Abdullah Avcı'ya Ocak ayına kadar kredi verdiklerini biliyorum. Beşiktaş taraftarının en büyük özelliği kötü günde takımına daha çok sahip çıkmaları! İyi günde yanında olur ama kötü günde bambaşka yanında olur!’’ açıklamasında bulundu.

Şampiyonluk adayları ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Cansun ‘’Bu sene hem Beşiktaş'ın hem de Galatasaray'ın şampiyonluktan uzak olduklarını düşünüyorum... Bu sezon benim ligdeki favorim Trabzonspor ve Fenerbahçe'ydi. Nitekim baktığımız zaman başarılılar.’’ açıklamasında bulundu.

Beşiktaş’ın transfer yapılanması ve geleceği ile ilgili konuşan Cansun ‘’Burak Yılmaz'ın 34 maçın 34'ünde de forma giyemeyeceğini bildiğin halde alternatifini almıyorsun. Beşiktaş'ta Güven'i de kanat oyuncusu sayarsan 6 tane kanat oyuncusu var. Böyle bir planlama olur mu Allah aşkına? Beşiktaş'ta bu sezonun transfer planlamasını kim yaptıysa çıkıp hesap verecek!’’ açıklamasında bulundu.

Son olarak Trabzonspor’un yapılanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Ali Cansun ‘’Trabzonspor'un da borcu vardı ama Ünal hoca ne yaptı? Gençlerine güvendi. Şimdi en kötü genç oyuncusu 3-4 milyon euro'lara Avrupa’ya satabilir.’’ açıklamasında bulundu.