95.8 Radyo Gol’de yayın hayatına başlayan Doğru Tektir programı ilk günden gündem oluşturmaya başladı bile!

Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu programa konuk olan Alp Pehlivan önemli açıklamalarda bulundu.

Alp Pehlivan ilk olarak Pazar günü oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisi ve takımların mevcut durumu ile ilgili ‘’Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi Mete Kalkavan’ın bu derbinin üstesinden geleceğini düşünüyorum. Ama Beşiktaş için zor bir maç olacak çünkü taraftarın Abdullah Avcı’ya olan güveni dip yapmış durumda… Beşiktaş’a baktığımız zaman sanki açıklanmamış bir feda dönemi yaşıyor gibi. Son 4 yıldaki kadro kalitelerinin çok çok altında bir kadro kalitesi var Beşiktaş’ın!’’

‘’Galatasaray açısından da bu derbi zorlu olacak. Belhanda’nın derbide sahada olacağını düşünüyorum. Belhanda özür açıklaması yaptı ama bunun kurgu olduğu tahmin ediyorum. Galatasaray’ın son iki şampiyonluğunda Belhanda’nın çok büyük bir katkısı yok. Kimin katkısı var derseniz Feghouli derim, Muslera derim. Galatasaray’da bireysel performanslar Fatih Terim’in beklediğinin çok çok altında olduğu için Fatih Terim bir kurgu ve düzen kuramıyor. Fatih Terim’in planı devre arasına en az hasarla gitmek ve devre arasında önemli transfer hamleleri yapmak!’’ açıklamasında bulundu.

Trabzonspor’un performansı ve Başakşehir ile ilgili konuşan Alp Pehlivan: ‘’Benim şampiyonluk favorim Trabzonspor! Hem oynadığı oyun lezzetli hem de kazanıyorlar. Abdülkadir Ömür ve Ekuban sakatlıktan döndüğü zaman daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz. Trabzonspor Başakşehir’i mağlup ettiği taktirde üst üste iki maçını içeride oynayacak bu büyük avantaj… Başakşehir de 2’de 0’la başladı ama sonrasında çıkışa geçti…’’ açıklamasında bulundu.

Son olarak tecrübeli orta saha Mehmet Topal ile ilgili konuşan Alp Pehlivan: ''Mehmet Topal gibi bir oyuncuyu, Mehmet Topal gibi bir karakteri her zaman takımımda görmek isterim. Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'den ayrılırken bıraktığı parayı ligde bırakacak oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez!'' açıklamasında bulundu.