Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu programa konuk olan Alp Pehlivan önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak dün oynanan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ile ilgili konuşan Alp Pehlivan ‘’Dün Galatasaray’ın kadrosunda Ahmet Çalık tercihi çok şaşırttı çünkü herkes orada Donk’un oynamasını bekliyordu. Dün rotasyondan ilk 11'e dahil edilen oyuncuların performansı gayet iyiydi. Kesik yiyen oyuncular forma gidiyor endişesi yaşamış mıdır? Sanmıyorum...'' açıklamasında bulundu.

Falcao’nun sakatlığı ve Galatasaray’ın devre arası transfer politikası ile ilgili de konuşan Alp Pehlivan ‘’Galatasaray'da kazan ya da kaybet önemli bir Falcao sorunu var. Falcao'nun gerçekten bir sakatlığı var. Topla ilişkisinin olmaması gerekiyor. Tedavi için iğne olması gerekiyor. Devre arasında Galatasaray'da Nagatomo'nun önü açılacak istediği takıma gitmesi için... Mariano zararına da satılabilir. Talipleri olursa Luyindama, Marcao, Belhanda, Feghouli gibi isimler ile yolların ayrılacağını düşünüyorum. Fatih Terim'in teknik direktörlük kariyeri boyunca en büyük keşkesi Martin Linnes'tir!'' açıklamasında bulundu.

Antalyaspor ile ilgili görüşlerini de dile getiren Pehlivan ''Antalyaspor'da Bülent Korkmaz'a yer yer haksızlık yapılıyor. Geçen sene Antalyaspor ilk 3, ilk 5'in içerisine girdi. Elindeki mevcut kadro ile en iyisini yapmaya çalışıyor Bülent Korkmaz..'' açıklamasında bulundu.

Trabzonspor’un performansı ile ilgili konuşan Alp Pehlivan ’’Bu seneki şampiyonluk adayım Trabzonspor... Trabzonspor taraftarlarının, yerel basının bu takıma destek vermesi gerekiyor. Aksi taktirde şampiyonluk çok zor...’’ açıklamasında bulundu.

Göztepe’deki sorunları da dile getiren Pehlivan ‘’Göztepe'nin sıkıntısı kadroda değil aslında, en zirvede başlıyor sorun ve sahaya kadar giriyor… Göztepe'ye birçok hoca geldi. Birçok hoca gönderildi. Hep mi teknik direktörlerde sorun?’’ dedi.

Alanyaspor ve Medipol Başakşehir ile ilgili görüşlerini dile getiren başarılı spor yorumcusu ‘’Alanyaspor’u izlerken büyük keyif alıyorum. Başakşehir ise lige çok kötü başlamıştı. İlk iki maçta puan alamadı. Ama sonra 7 maç üst üste mağlup olmadılar. Başakşehir ilk yarı sonunda yine zirvenin içerisinde olur. Başakşehir’de Mehmet Topal’a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Mehmet Topal çok özel bir insan... Benim için özel insanlar kategorisinde... Fenerbahçe'den ayrılırken bir servet bıraktı...'’ açıklamasında bulundu.

Son olarak futbolcu ve teknik direktör olarak görev yaptığı Karagümrük ile ilgili konuşan Alp Pehlivan ‘’Karagümrük ilk teknik direktörlük deneyimini ve şampiyonluğunu yaşadığım yer. Hem futbolcu hem teknik direktör olarak şampiyonluk yaşadım. Benim için çok özel Karagümrük... Karagümrük adım adım zirveye çıkıp orada kalıcı olacaktır. Karagümrük parasız kalmıştır, teknik direktörsüz kalmıştır ama hiçbir zaman taraftarsız kalmamıştır.’’ açıklamasında bulundu.