Pazar günü Kadir Has Stadı’nda oynanan Kayserispor- Fenerbahçe maçında Kayserispor tribününe, Fenerbahçe formasıyla oturan küçük çocuğa bağırıp ağlatan Kayserispor amigosu Recai Kahraman, özür diledi. Amigo Recai, çocuğa değil babasına tepki gösterdiğini ileri sürerek, “Bundan korkup ağlayan küçük çocuktan özür diliyorum” dedi.
Görüntülerin sosyal medyada yer alınca, Kayserispor amigosu Recai Kahraman büyük tepki gördü. Bir çok kişinin kendisine ulaşıp tepkisini dile getirdiği Recai Kahraman, özür açıklamasında şunları söyledi:
“‘Maç oynandığı sırada, Kayserispor tribününde Fenerbahçe formalı birinin olduğu söylendi. Ben de o tarafa gittim, baktım ki Fenerbahçeli küçük bir çocuk babasının kucağında oturuyor. Benim de 12 yaşında oğlum var. Ben o küçük çocuğa niye tepki göstereyim? Ben babasına tepki gösterdim ve Fenerbahçe tribününe geçmesini istedim. Ama küçük çocuk bu olayda korktu ve ağladı. Ben o çocuk ağladığı için özür diliyorum. Bu olayda korkan ve ağlayan çocuk, elbette beni de üzdü ve bu yüzden o çocuktan özür diliyorum. Ancak bu olay yayınlandıktan sonra, birçok kişiden telefon aldım, çok değişik tepkiler oldu. Fakat bu olay çok yanlış anlaşıldı ve farklı yerlere çekildi. Bu yorumları asla kabul etmiyorum. Çocuğun babası çıksın ve orada ben nasıl davranmışım anlatsın.”